Fabian Veldman na hattrick ziek naar huis

| 16-10-2010

Fabian Veldman heeft zijn ploeg VSW zaterdag een grote dienst bewezen door al voor rust drie keer doeltreffend uit te halen tegen Edon. Daarmee stond hij aan de basis van de zeer makkelijke 5-0 overwinning voor de thuisploeg. Het scheelde echter niet veel of Fabian was helemaal niet in actie gekomen. ’s Ochtends belde hij zijn trainer Bobbie Veneman op met de mededeling dat hij ziek op bed lag. Diens antwoord? Of hij het toch niet even één helft kon proberen.

“Fabian belde vanochtend op en wilde vandaag eigenlijk helemaal niet spelen”, aldus assistent trainer Jan van der Kolk. “Na kort overleg heeft hij besloten om toch maar een helft mee te doen en dat pakte gelukkig fantastisch uit. We hebben hem gezegd dat hij maar moest kijken waartoe hij in staat was.” Veldman scoorde zaterdag een loepzuivere hattrick en kon in de rust dus met een gerust hart gaan douchen. “Zijn werk zat er inderdaad op”, vervolgt Van der Kolk. “De afspraak was ook dat hij slechts één helft zou meespelen. Volgens mij is hij direct naar huis gegaan om zijn bed weer op te zoeken.”

In de derby tegen Edon zat VSW al snel op rozen. Veldman opende in de tweede minuut al de score, waardoor het direct een stuk makkelijker werd. “Dan begin je lekker aan een wedstrijd. Bij Edon gingen de koppies direct al wat hangen, terwijl bij ons eigenlijk heel veel lukte. We waren bovendien erg effectief vandaag. We hebben vijf doelpunten gemaakt uit volgens mij slechts zes kansen.” Naast Veldman verschenen ook Maickel Smeets en Martijn Dozeman op het formulier, zij tekenden voor respectievelijk de 4-0 en 5-0.

Voetbal, VSW, Vierde klasse D, Edon

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws