ESA neemt wisselbeker van CSV ‘28 over

| 22-08-2010

ESA uit Arnhem heeft zaterdag de vijfde editie van het Gerard Schutte Toernooi gewonnen. Op het complex van CSV ’28 werd het toernooi zaterdag onder prima omstandigheden gespeeld. Naast CSV en ESA waren ook SVVN en Wierden van de partij.

De uitslagen van de eerste twee speelronden waren van dien aard dat de laatste wedstrijd tussen ESA en Wierden de uiteindelijke winnaar zou opleveren. In die finale nam vierdeklasser Wierden brutaal de leiding, door in de eerste helft twee doelpunten te maken. Maar in de tweede helft kwam ESA (derdeklasse), toen de spelers van Wierden er aardig doorheen zaten, op gelijke hoogte: 2-2. Op grond van een beter doelsaldo werd de Arnhemse ploeg uiteindelijk eerste en nam de wisselbeker over van CSV ’28.

CSV speelde een wisselvallig toernooi. Tegen ESA was CSV grote delen van de wedstrijd gelijkwaardig aan de latere winnaar, maar door een misverstand in de verdediging ging die wedstrijd toch verloren. Tegen Wierden waren de kansen er wel, maar die werden jammerlijk gemist. En omdat de snelle Wierdense spits de CSV-verdediging één keer aftroefde, werd ook dat duel verloren. In de wedstrijd tegen SVVN kwam CSV op voorsprong door een doelpunt van Lauwand Suleiman (1-0) en hield die voorsprong, ondanks een spannende slotfase, tot het eindsignaal vast.

Voetbal, CSV ‘28

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws