Erehaag voor wereldkampioen Gerben Last

| 08-11-2010

Tafeltennisser Gerben Last is maandagochtend op het Centre for Sports & Education gehuldigd. De leerlingen van de Zwolse topsportopleiding vormden een erehaag voor de wereldkampioen en daarnaast werd de tafeltenniszaal naar Gerben vernoemd.

De onderwijsassistent van het CSE, die vorige week in het Zuid-Koreaanse Gwangju individueel een bronzen plak en met het Nederlands team goud won op 't WK tafeltennis voor sporters met een beperking, werd even flink in het zonnetje gezet. Daarnaast werd ook zijn coach Lumen Dekker (eveneens werkzaam op het CSE) gehuldigd. Maar de meeste aandacht ging toch naar Gerben. Zo kreeg hij onder andere een bijzonder cadeau. Ter ere van zijn geweldige prestatie heeft de opleiding de trainingsruimte van de tafeltennisser namelijk omgedoopt tot ‘Gerben Last tafeltenniszaal’.

Zelf nam Gerben ook nog even het woord. Hij bedankte met name alle leerlingen voor alle spontane felicitaties. “Ik opende in Zuid-Korea mijn mailbox en die zat behoorlijk vol. Echt fantastisch”, aldus de wereldkampioen, die ook nog een cadeau voor het CSE had meegenomen. In een mooie lijst zat zijn oranje wedstrijdshirt, die ongetwijfeld een mooi plekje krijgt binnen de topsportopleiding.

Tafeltennis, Tafeltennis Zwolle, Gerben Last, CSE

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws