Eersteklasser HubTo verovert koppositie

| 17-03-2017

In de eerste klasse A van de WRZV-zaalcompetities heeft HubTo zich deze week gekroond tot koploper. De ploeg won zelf nipt met 4-3 van subtopper ZVV Present en nam daardoor de koppositie over van Blije Kornuiten. Dit gold ook voor KPS Steigerbouw, uitkomend in de eerste klasse C. De ploeg won met 6-3 van Grandesco en ging daardoor FC Banlieu voorbij.

In de hoofdklasse A blijft Bafana Bafana goed meedoen. De promovendus won ruim met 11-5 van Dozend, waardoor het nog altijd een rol speelt in de bovenste regionen van de ranglijst. VT Benz nam de koppositie tijdelijk over van Bola-Lah!. Benz won met 11-4 van Kletsen en Proeven. Diaspora en Stip Entertainment deelden de punten: 3-3. In de andere hoofdklasse is Vastgoed Dalfsen nog altijd de lijstaanvoerder. De formatie ging met 7-3 langs Bordeaux Groen, terwijl Krijtje FC gevoelig puntenverlies leed. Tegen De Belgische Keizer 2 kwam het team niet verder dan een gelijkspel. YBC verloor met 6-3 van The Green Room en dat was een belangrijke slag in de strijd om lijfsbehoud.

De verrassing van de week kwam op naam van Schildersbedrijf Middendorp. De laagvlieger in de tweede klasse won in een aantrekkelijk duel van lijstaanvoerder Old Stars United. Asero Futsal maakte daar dankbaar gebruik van en won met 10-0 van TGL Football, terwijl concurrenten Marrakech en Bola-Lah! Satu later nog in actie komen. De Bever Boys wist met 7-5 te winnen van Bluefinger Wolves. Voor meer informatie, uitslagen en het programma zie www.wrzvzaalvoetbal.nl.

Voetbal, WRZV-hallen, Zaalvoetbal, WRZV Zwolle

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws