Eerste transferperiode Voetbal Manager

| 19-10-2010

De eerste transferperiode in Sportief Zwolle Voetbal Manager is aangebroken. Vanaf nu is het weer mogelijk om je team aan te passen. Tot en met zaterdag 30 oktober 12.00 uur kunnen alle managers bijvoorbeeld hun langdurig geblesseerde spelers verkopen en nieuwe spelers aantrekken. Bekerwedstrijden tellen immers niet mee!

De koploper in het managerspel is nog altijd Gerard Kloosterman. Hij scoorde afgelopen weekend weliswaar niet bijzonder veel punten, maar zijn aanvallers Sander van Gurp en Nejim El Atiaoui waren opnieuw trefzeker. Achter Gerard staat Jeroen van Leeuwen inmiddels op plek twee. Jeroen bivakkeert al geruime tijd in de top tien en de laatste weken sluipt hij langzaam omhoog. Vorige week steeg hij van vier naar drie en nu dus van de derde naar de tweede positie op de ranglijst. Het podium wordt vol gemaakt door Ard Dijkman.

Nieuwkomer in de top van het klassement is Angelique Noot. Zij scoorde afgelopen weekend onder andere flink wat punten door doelpunten van Martijn Dozeman, Mehmet Dede (2), Razi Kanseyo (2), Niels Goedegebuur en Sander van Gurp. Angelique is nu nog slechts drie punten verwijderd van het podium.

Voetbal Manager

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws