Eerste Stepestafette Zwolle zeer geslaagd

| 20-09-2010

De eerste editie van de Stepestafette Zwolle is zondag prima verlopen. Stepteams uit onder andere Zwolle, Woudenberg en Kamperzeedijk waren voor de stepwedstrijd naar Park De Wezenlanden gekomen. Ook de Zwolse afdeling van de fietsersbond nam deel met een team.

Het sterke stepteam High Level uit Woudenberg was in alle categorieën oppermachtig. De Utrechters zegevierden bij de heren-, de dames- en de jeugdwedstrijd. Voor de insiders was dit geen verrassing, want het stepteam uit Woudenberg kwam aan de start met nationale en internationale stepkampioenen. Het Zwolse herenteam, met Maurits Snijder, Machiel Steenbergen en gastrijder Pieter-Jan Rozing, weerde zich echter uitstekend en eindigde knap als tweede. Het team met Almér ten Klei, Petra Jansen en Gelmer van Dijk wist de zesde plek te bemachtigen.

Voor het Zwolse jeugdteam was er een derde plek. Een bijzondere prestatie, want de steppers in dit team reden voor het eerst samen! Judith Steenbergen en debutant Reijer van Harten kregen voor de gelegenheid versterking van Ruben Stevenson en met zijn drieën maakten ze in een half uur tijd veertien ronden van 700 meter vol. Kijk voor meer info op stepteamzwolle.nl.

Steppen, Stepteam Zwolle, Judith Steenbergen, Machiel Steenbergen

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws