Dramatisch Zwolsche Boys, verlies SVI

| 16-10-2010

Zwolsche Boys is zaterdagmiddag tegen een onnodige nederlaag aangelopen. Op eigen veld verloor de ploeg van trainer John Beijen met 1-3 van het lager geklasseerde DVO ’71. Voor rode lantaarndrager SVI was het eveneens geen geweldige middag. De formatie van trainer Henk Nieuwenhuis ging met 1-6 ten onder tegen koploper AZSV. Bas Boekema zorgde voor de enige Zwolse treffer in Ittersum.

“Wij hebben werkelijk dramatisch gespeeld”, zegt Boys-trainer John Beijen na afloop van de verloren partij tegen DVO. “Daarnaast verliezen wij hier door twee verschrikkelijke blunders van onze rechtsback en de andere goal van de bezoekers was buitenspel.” Niels Goedegebuur wist namens de Zwollenaren nog wel te scoren, maar ook daar werd Beijen niet warm van. “Ook aan onze goal ging geen goede aanval vooraf. Uit een scrimmage wist Niels de 1-1 te maken.”

Ruim een kwartier na rust kwam DVO opnieuw op voorsprong door een treffer met een sterk buitenspelluchtje: 1-2. “Daarna hebben wij nog wel kansen op 2-2 gehad, maar de 1-3 in de slotfase was werkelijk hilarisch. Als je deze wedstrijd had gefilmd, dan had je zeker 10.000 euro gewonnen bij één of ander programma met hilarische filmpjes”, aldus de oefenmeester, die met een knipoog nog wel terug kijkt op een geslaagde bruiloft van Boys-verdediger Thijs Giesbers. “Gelukkig was de bruiloft vrijdagavond wel héél gezellig.”

Voetbal, SVI, Zwolsche Boys, Tweede klasse H

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws