DIFF geeft dansles op Zwolse basisscholen

| 29-10-2014

De leerlingen van zes verschillende basisscholen in Zwolle-Zuid krijgen de komende twee weken een wel heel swingende gymles van DIFF Dance Centre. Deze lessen worden aangeboden door SportService Zwolle en de dansschool. De leerlingen maken tijdens de gymles op een speelse manier kennis met de basispassen van de cha cha cha en leren stoere hiphopmoves.

Met dit initiatief willen DIFF Dance Centre en SportService Zwolle kinderen op een jonge leeftijd kennis laten maken met de dansstijlen hiphop en stijldansen. Deze dansstijlen worden door programma’s als ‘So you think you can dance’ en ‘Everybody dance now’ steeds populairder. Hebben de leerlingen na de dansles op school de smaak te pakken, dan kunnen zij drie naschoolse lessen volgen op woensdag 12, 19 en 26 november van 17.00 – 18.00 uur in Sporthal Zwolle-Zuid. Tijdens deze lessen leren de kinderen nog meer danspassen en wordt er toegewerkt naar een spetterende afdansvoorstelling, die op woensdag 3 december plaatsvindt. Ouders, familieleden en vrienden zijn dan van harte welkom.

Kinderen die geen dansles op school hebben gehad maar het wel leuk vinden om mee te doen aan de naschoolse lessen, zijn ook van harte welkom. Opgeven voor de naschoolse lessen kan via www.stadskids.nl. Neem voor meer informatie over de dansles op de basisscholen contact op met Roger Knoops van SportService Zwolle via 038-4236686 of r.knoops@sportservicezwolle.nl.

SportService Zwolle, Dansen, DIFF Dancemasters

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws