Derde plek voor estafetteracers stepteam

| 31-08-2010

Machiel en Jonathan Steenbergen van Stepteam Zwolle hebben afgelopen weekend samen met Arjan van Dalfsen (van zustervereniging Selles Kamperzeedijk) een derde plaats behaald op de estafetterace in Den Helder. Een zeer knappe prestatie in een sterk deelnemersveld, aangezien de wedstrijd deel uit maakt van de IKSA Europacup.

Naast de estafette werd er in Den Helder tevens een marathonrace gehouden. Deze marathon werd door een fikse storm en heel wat regen een flinke uitdaging voor de Zwolse steppers. Desondanks werd Machiel Steenbergen bij de junioren fraai tweede. Zijn broer Jonathan behaalde een negende plaats bij de senioren. En verder leverden ook de dames van Stepteam Zwolle een prima prestatie. Judith Steenbergen (cadet) eindigde als tweede en Zwannet van Dijk stepte bij de pupillen naar een derde plaats.

Voor de heren Steenbergen was de estafetterace een goede test ter voorbereiding op de estafette die op zondag 19 september in Zwolle wordt gehouden. Voor meer informatie over deze race zie: www.autoped.nl.

Steppen, Stepteam Zwolle, Judith Steenbergen

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws