Dennis Bonhof kanshebber voor zege?

| 23-06-2010

Dennis Bonhof blijft met zijn team prima presteren in het WK-spel van Sportief Zwolle. Hij bivakkeert al zo’n beetje het gehele WK in de top tien en is opnieuw de koploper in het WK-spel. En als je eens goed naar zijn team kijkt, dan beschikt hij over prima papieren voor het vervolg van het toernooi.

Dinsdag pakte Dennis de nodige punten met Diego Forlan en Martin Demichelis. Vooral Demichelis was met zijn treffer tegen Griekenland waardevol voor de koploper in het WK-spel. Daarnaast plaatsten beide heren zich voor de volgende ronde, dus kan Dennis opnieuw plezier beleven aan het duo. Verder ziet het er naar uit dat hij negen basisspelers overhoudt na de poulefase. En dat terwijl hij het gehele WK de Portugees Nani al mist. Naast Nani is de Fransman Abou Diaby nu uitgespeeld in het team van Dennis Bonhof.

Een groot probleem is het wegvallen van Diaby niet voor de lijstaanvoerder, want de Fransman wordt vervangen door Michel Bastos van Brazilië. En in de aanval zijn Sebastian Abreu (Uruguay) en Nicklas Bendtner (Denemarken) prima vervangers voor Nani. Al met al ziet het er dus rooskleurig uit voor Dennis. Maar de bal blijft rond…

EK & WK-spel

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws