Deltion Rallyteam actief in Waalse St. Vith

| 01-10-2010

Het Deltion Rallyteam treedt op 8 en 9 oktober met de Nissan 350Z en de Skoda Fabia WRC aan in het Waalse St. Vith tijdens de East Belgian rally. De duo’s Bolhaar/ Kamphuis en Bloemendaal/Wissink zijn helemaal klaar voor het Belgische avontuur. En de auto’s hebben tijdens de vorige rally in Hellendoorn en omstreken weinig schade opgelopen. “Een normale onderhoudsbeurt en het standaard prepareren van de auto’s is voldoende”, aldus Imo Hundertmark, leraar Motorvoertuigen bij het Deltion College.

De East Belgian Rally vormt voor rijder Dick Bloemendaal het eerste Belgische avontuur. “Het zal even omschakelen zijn na de Hellendoorn Rally, maar als we dezelfde lijn weten voort te zetten ben ik tevreden”, aldus Bloemendaal. Skoda-rijder Eric Bolhaar wil beter starten dan in Hellendoorn. In Hellendoorn gaf de motor van de WRC al op weg naar het startpodium problemen. Samen met zijn vaste navigator Gert Kamphuis wist Eric echter toch nog als tiende te eindigen. “De start in Hellendoorn heeft ons wel de nodige concentratieproblemen opgeleverd. In St. Vith willen we er helemaal voor gaan en proberen we nog aanvallender te rijden”, aldus Bolhaar.

De East Belgian Rally vindt plaats op 8 en 9 oktober in en nabij de Belgische plaats St. Vith. Meer informatie over het Deltion Rallyteam staat op www.deltion.nl/rallyteam. Daarnaast is het Deltion Rallyteam sinds kort te volgen via Twitter.

Deltion Rallyteam, Rally

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws