Deltion Rallyteam actief in Hellendoorn

| 12-09-2010

Het Deltion Rallyteam verschijnt vrijdag 17 september met de Nissan 350Z en de Skoda Fabia World Rally Car (WRC) aan de start van de Schutte Informatisering Hellendoorn Rally, een rally die al jaren een hoogtepunt op de rallykalender vormt. Om ook de relaties van het team optimaal van het evenement te laten genieten is er door Schutte Informatisering, het Ministerie van Defensie en het Deltion College een VIP-tent op het serviceterrein in Rijssen ingericht.

Nissan-rijder Dick Bloemendaal en navigator Arjan Wissink verschijnen dit weekend na vijf maanden weer gezamenlijk aan de start. Eric Bolhaar en diens navigator Gert Kamphuis verschijnen dit weekend met de WRC aan de start van de Schutte Informatisering Hellendoorn Rally. “Wij hopen optimaal te presteren en de aansluiting met de top te behouden”, aldus Bolhaar.

De serviceploeg van studenten en leraren is verantwoordelijk voor het onderhouden en prepareren van beide rallyauto’s. Bij het onderhouden van de WRC krijgen ze ondersteuning van WRC-specialist Wevers Sport. Zo leren de studenten op unieke wijze niet alleen zelfstandig, maar ook in teamverband - soms onder grote tijdsdruk - te werken; competenties die ook bij het werken bij Defensie een vereiste zijn.

De Schutte Informatisering Hellendoorn Rally is dit jaar 425 kilometer lang en bestaat uit twee etappes die vrijdag 17 en zaterdag 18 september worden verreden. Er liggen in Twente en Salland zestien proeven klaar, die een kleine 165 kilometer op snelheid vertegenwoordigen. De rally start vrijdag om 19.00 uur bij manege ‘t Oale Spoor in Hellendoorn.

Deltion Rallyteam, Rally

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws