De Wendakker maakt sportiefste foto

| 07-06-2010

Van 17 tot en met 24 april 2010 stond heel Nederland voor de zevende maal in het teken van de Nationale Sportweek. Het thema dit jaar was ‘zien, doen en beleven’. SportService Zwolle heeft in dit kader verschillende activiteiten georganiseerd voor de Zwolse basisscholen.

Eén van de activiteiten was het maken van een sportieve klassenfoto. Heel veel scholen reageerden enthousiast op deze oproep en haalden alle sport- en spelmaterialen en de daarbij behorende kleding uit de kast om er zo sportief mogelijk uit te zien. Uit de vele inzendingen is één winnaar gekozen en wel groep 8 van basisschool de Wendakker uit Stadshagen.

“We hebben de Wendakker tot winnaar uitgeroepen, omdat de foto voldoet aan alle sportieve elementen”, aldus Tamara Ernst van SportService Zwolle. “Op de foto is te zien hoeveel verschillende sporten er in één klas door de leerlingen beoefend kunnen worden.” De klas krijgt als prijs een zelf uitgezocht sportpakket, waarmee zij ook tijdens de schooluren kunnen sporten in de gymzaal en op het schoolplein.

SportService Zwolle, Nationale Sportweek

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws