De Haerst klaar voor Jump In Zwolle

| 04-06-2010

Hippisch Centrum de Haerst staat van vrijdagavond tot en met zondag in het teken van de springsport. Het programma van Jump In Zwolle biedt dit jaar veel mogelijkheden voor de ruiters en amazones. Zo kunnen de ruiters op vrijdag tijdens het oefenspringen hun pony’s en paarden optimaal voorbereiden. Zaterdag is 't strijdtoneel gereserveerd voor de pony’s en zondag starten de paarden in de klassen B tot en met ZZ.

Dit jaar is het programma van Jump In Zwolle met een extra dag uitgebreid. Op vrijdagavond begint het evenement met een oefenparcours. Op zaterdag komen voor het eerst de pony’s bij Jump In Zwolle aan de start. De zaterdagavond is gereserveerd voor de ruiters die al iets langer meedraaien. Ruiters en amazones die 40+ zijn kunnen op 5 juni in Zwolle meedoen aan het veterenanspringen. Het springen start om 19.00 uur op het hoofdterrein van de Haerst. Het veteranenspringen staat garant voor een sportieve en gezellige avond bij de Haerst!

Ook de regionale toppers weten de Haerst elk jaar weer te vinden. Zo komen onder meer Niels Nanning, Jeanette Vriens, Joey Lansink (Nederlands kampioen ZZ-pony's), Lisa Tiebot en de ruiters van Stal Schaper en Stal Van der Kolk aan de start. Alle informatie over Jump In Zwolle is te vinden op www.jumpinzwolle.nl.

Paardensport, Hippisch Centrum de Haerst, Jump In Zwolle


Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws