Daniëlle van Eerden wint met rugbyfoto

| 03-10-2011

Daniëlle van Eerden is de winnares geworden van de ‘Yelloo Sportfoto van de Maand’ september. Zij maakte haar winnende foto op Ameland, tijdens een rugbytoernooi op het strand waar ook Rugby Club Zwolle aan deelnam.

“De speler die op de foto de bal draagt is Ian Mol, een fanatieke speler die voor het eerste team van RC Zwolle erg belangrijk is. Tijdens het toernooi op Ameland maakte hij heel veel mooie acties, waaronder deze mooie run die eindigde in een try”, aldus Daniëlle van Eerden, die regelmatig foto’s maakt van de Zwolse rugbyers. De door haar ingestuurde foto wordt door Yelloo beloond met een uitvergroting op doek, mooi gespannen in een steigerframe. De foto zal komen te hangen bij de thuisbasis van Rugby Club Zwolle op sportpark De Marslanden.

Heb jij ook een mooie foto gemaakt van een sportieve activiteit in Zwolle (of omgeving)? Aarzel dan niet om deze in te sturen! Wie weet wordt jouw bijdrage dan wel als winnaar van de maand oktober gekozen. Dus ga snel naar ‘Yelloo Sportfoto van de Maand’ en stuur jouw foto in. Veel succes!

Rugby Club Zwolle, Rugby, Prijsvragen, Yelloo Sportfoto van de Maand

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws