Dames SV Zwolle Handbal nipt onderuit

| 30-11-2015

De handbalsters van SV Zwolle Handbal zijn zondag op bezoek bij HHZD in Heino met 18-17 onderuit gegaan. De Zwolse dames keken vanaf het eerste moment tegen een achterstand aan en konden dat in het verdere verloop van de wedstrijd niet meer rechtzetten. De heren van SV Zwolle kenden geen enkele moeite met Ha-STU 3 en wonnen met maar liefst 17-39.

De Zwolse dames hadden zondag op de ranglijst een flink gat kunnen slaan. De ploeg is terug te vinden in de middenmoot en bij winst op HHZD schudde het die belager voorlopig van zich af. Het kwam er echter niet van, want in vrijwel de hele wedstrijd was Heino de bovenliggende partij. De Zwollenaren hadden moeite met de offensieve verdedigeng van HHZD en kwamen defensief steeds een stapje te laat. Het resulteerde in een 10-5 ruststand. Na de onderbreking deed SV Zwolle er nog wel een stapje bij, maar het mocht niet meer baten. Spannend werd het nog wel, maar door enkele slordige Zwolse fouten ging Heino toch met een 18-17 overwinning aan de haal.

Veegpartij voor heren
De heren van SV Zwolle Handbal speelden zaterdag in Nijmegen een heerlijke wedstrijd. De ploeg ging op bezoek bij laagvlieger Ha-STU 3 en was overduidelijk de bovenliggende partij. Na de helft van de speeltijd stond er al een ruime 10-20 voorsprong op het bord en in de tweede helft liep de Zwolse formatie verder en verder uit. Rik Talens was met twaalf treffers de grote man, terwijl Bart Kroeze met negen treffers ook een behoorlijk aandeel had. Uiteindelijk won SV Zwolle met 17-39 en daardoor nestelt het zich aan de bovenkant van de ranglijst.

Handbal, SV Zwolle Handbal

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws