Dames SV Tyfoon nemen na rust afstand

| 10-10-2010

De handbaldames van SV Tyfoon hebben zich zondag knap hersteld, nadat zij vorige week een pak slaag kregen van DSC (15-7). In de derde klasse B wist Tyfoon dit maal wel te winnen tegen Kwiek 6 uit Raalte en daarmee tekende het voor de eerste competitiezege van het seizoen. Makkelijk ging het echter niet in sporthal De Marke. Tyfoon acteerde angstig en dat leidde tot onrust en veel misverstanden. Toch kon er met een 11-8 voorsprong worden gerust.

Na de pauze draaide het team van coach Johan Speek een stuk soepeler en liet het Kwiek geen kans om terug in de wedstrijd te komen. Kwiek werd met de één na de andere schitterende aanval van het spreekwoordelijke kastje naar de muur gestuurd. Dat de eindstand opliep naar maar liefst 24-13, is niet eens geflatteerd. Tyfoon kreeg alle kansen om te scoren en deed dat dan ook veelvuldig via Lisanne Gerrits (7), Marissa Hersevoort (6), Elaine Rutten (5), Paulien Winkel (4) en Anika Jans (2).

Zondag spelen de handbaldames opnieuw in De Marke. Dan is LHC uit Lemelerveld de tegenstander. De wedstrijd begint om 13.00 uur.

Handbal, SV Tyfoon

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws