Dagmar Vermeulen wint European Masters

| 05-09-2011

Squashster Dagmar Vermeulen heeft de European Masters in Porto op haar naam geschreven. In de categorie vrouwen boven de 35 jaar bleek zij de sterkste. Aan het toernooi deden in totaal meer dan driehonderd squashers mee, verdeeld over diverse leeftijdscategorieën.

Vermeulen kende een lastige voorbereiding, doordat ze zo'n drie maanden geen enkele wedstrijd had gespeeld. Toch werd vrij eenvoudig de finale bereikt, al had de Zwolse met de loting een beetje 'geluk'. Vermeulen was de eerste ronde vrijgeloot. Ook in de tweede ronde had Vermeulen het eenvoudig. De Duitse Petra Kratsch werd in drie games slechts tien punten gegund.

Moeilijker werd het in de halve finale tegen Isabelle Tweedle uit Engeland. Tweedle kon wat meer punten afsnoepen van de Zwolse en wist zelfs beslag te leggen op de derde game. Toch bleek het niet genoeg om Vermeulen uit de finale te houden. In die finale was Melanie Kreisel de tegenstander, maar ook zij wist de Zwolse squashster niet te verslaan. Met een 3-1 overwinning stelde Vermeulen haar Europese titel veilig!

Squash, Dagmar Vermeulen


Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws