Craft nieuwe kledingsponsor PEC Zwolle

| 17-03-2017

Craft Sportswear is met ingang van het aankomende voetbalseizoen de nieuwe kledingsponsor van PEC Zwolle. De club en het sportmerk hebben een akkoord bereikt over een partnership van drie seizoenen. Daarmee wordt Craft de officiële kledingleverancier voor alle vertegenwoordigende elftallen van de club. “Over deze aanstaande samenwerking ben ik zeer te spreken”, zegt directeur Joost Broerse.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

Met Craft Sportswear haalt PEC Zwolle een bedrijf uit de stad binnen. Het hoofdkantoor van Craft Benelux is namelijk gevestigd in Zwolle. “Het maakt mij trots dat het kwalitatief sterke merk Craft, PEC Zwolle als vlaggenschip inzet om de teamwear in de schijnwerpers te zetten. Door de prima ervaringen van de afgelopen jaren met Craft als underwearsponsor van de club, heb ik een heel positief gevoel bij de organisatie en de mensen die daar werken. Ik verheug me op deze nog intensievere samenwerking met Craft en kijk uit naar de toekomst”, vertelt Broerse, die bijval krijgt van voorzitter Adriaan Visser. “Er is een regionale link, aangezien het hoofdkantoor van Craft Benelux in Zwolle gevestigd is. Dit alles maakt Craft voor ons de ideale partij om mee in zee te gaan.”

Ook Craft zelf is uiteraard zeer te spreken over de samenwerking met de Zwolse eredivisionist. Adri Zwarthoff, CEO van Craft Benelux: “De tijd is nu rijp om de stap te zetten naar teamsporten zoals voetbal en ook daar de sporters te voorzien in kwalitatief hoogstaande kleding. Het voelt goed en vertrouwd om deze nieuwe markt aan de hand van PEC Zwolle te betreden, aangezien we met deze club al meerdere jaren op een prettige manier samenwerken.”

Voetbal, Eredivisie, PEC Zwolle, Joost Broerse

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws