C1000 en FC Zwolle slaan handen ineen

| 21-09-2010

Acht Zwolse C1000-vestigingen hebben zich gezamenlijk als partner aan FC Zwolle verbonden. Onder het motto ‘samen staan we sterk’ hebben de filialen de handen ineen geslagen. Voorafgaand aan het bekerduel tussen FC Zwolle en Willem II vond de contractondertekening plaats, waarmee de partijen zich voor twee seizoenen aan elkaar verbinden.

C1000 Holtenbroek, Kerssies, André Mulder, Beijer, Van Brummen, Nagelmaeker, Schokker en Martijn Dekker uit Hasselt stralen echt FC Zwolle uit. Als klant kun je nu dan ook volop profiteren van deze unieke samenwerking. Denk bijvoorbeeld aan gezamenlijke merchandise en fanartikelen, supportersacties en FC Zwolle/C1000 spaarkaarten.

FC Zwolle en C1000 zijn het erover eens dat de insteek van de samenwerking veel verder gaat dan een standaard partnerschap. Beide partijen kunnen profiteren van elkaars naamsbekendheid en klanten, met als uiteindelijke doel de klantenbinding te verhogen. De eerste gezamenlijke actie is zo al een feit, want er worden bij alle deelnemende C1000-vestigingen voor iedere thuiswedstrijd van FC Zwolle maar liefst vijftig toegangskaarten verloot.

Voetbal, FC Zwolle

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws