Boekpresentatie Last in WRZV-hallen

| 19-04-2013

Tafeltennisser Gerben Last presenteert aanstaande woensdag dan eindelijk zijn boek ‘De beide kanten van de medaille’. Zou het boek eerst medio december al verschijnen, hebben Last en schrijver Gerard Meijeringh er iets meer tijd voor genomen. “We hebben langer de tijd genomen, zodat we zeker weten dat het boek goed is. Nu kunnen we dan ook tevreden zijn”, zegt uitgever Wilfred Willemsen.

Het boek is geschreven door sportjournalist Gerard Meijeringh en laat het verhaal zien over de valkuilen die presteren in de topsport met zich meebrengen. Daarnaast laat Last ook de emoties zien, die daarmee gepaard gaan. “Het is een mooi boek geworden, waarin Gerben zijn eerlijke verhaal vertelt over de impact van topsport in het leven van een persoon. En dan ook nog een persoon met een fysieke beperking. Het verhaal is niet zo hoogdravend en sensatiebelust als bijvoorbeeld het boek van ex-voetballer Andy van der Meyde, maar puur een eerlijk verhaal van een Kamper jongen”, vertelt Willemsen.

Last zelf is ook tevreden over het uiteindelijke verhaal. “Ik vond het erg leuk om samen met Gerard mijn verhaal op te schrijven en uit te geven. Wij hopen hiermee de jeugd ook te waarschuwen, want topsport heeft ook zeker zijn mindere kanten”, vertelt de hoofdpersoon. In de WRZV-hallen wordt aanstaande woensdag om 20.00 uur het boek gepresenteerd, dan wordt ook bekend bij welke boekhandels ‘De beide kanten van de medaille’ in de schappen komt te liggen. Tevens kan het boek dan voor 12,95 euro besteld worden via infono@spmuitgeverij-jupijn.nl.

Tafeltennis, Tafeltennis Zwolle, Gerben Last, Paralympische Spelen


Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws