Bike-4Life organiseert KWF-fietstourtocht

| 18-06-2013

Stichting Bike-4Life organiseert, in navolging op de grote spinningmarathon vorig jaar op het Grote Kerkplein, op zondag 1 september een fietstourtocht voor KWF Kankerbestrijding. Samen met de deelnemers wil de stichting opnieuw opstaan tegen kanker en een mooi bedrag inzamelen.

Fanatieke fietsers kunnen zich aanmelden voor een route van 80 kilometer, sportieve fietsers maken een ronde van 40 kilometer en gezinnen kunnen deelnemen aan de puzzelrit van 20 kilometer door Zwolle. De tochten starten en eindigen op sportpark Jo van Marle in Zwolle-Zuid. “De deelnemers krijgen - voor 15 euro per persoon of 30 euro per gezin - een mooie dag met een verzorgde fietstocht en een afsluitende barbecue. En de opbrengst van deze dag gaat volledig naar KWF”, vertelt Martin Elsendoorn, die de deelnemers daarom van harte aanmoedigt om zoveel mogelijk sponsors te zoeken voor hun deelname aan de fietstocht. Aanmelden kan op www.bike-4life.nl, tot het maximale aantal deelnemers van 200 is bereikt.

Vorig jaar zomer haalde Bike-4Life ruim 23.000 euro op voor KWF, toen initiatiefnemer Martin Elsendoorn zo’n 2.500 kilometer naar het EK voetbal in Oekraïne fietste en deze tocht liet sponsoren. “Het doel van dit jaar is om mensen betrokken te houden bij de stichting en samen een mooi bedrag op te halen voor KWF. Volgend jaar staat weer een groter evenement op de planning, waarbij gestreefd wordt naar een nog hoger bedrag dan in 2012.”

Wielrennen, Fietsen, KWF Kankerbestrijding, Stichting Bike-4Life, Martin Elsendoorn


Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws