Bert Hendriks nieuwe trainer Be Quick ‘28

| 07-06-2010

Be Quick ’28 heeft Bert Hendriks aangetrokken als nieuwe hoofdtrainer. De Zwolse oefenmeester heeft een contract voor twee jaar bij de club getekend. Hendriks volgt Wieb Rodenhuis op, die onvoldoende sportief perspectief zag bij Be Quick.

Omtrent de selectie voor het komende seizoen is inmiddels ook veel meer duidelijk. Van de huidige selectie blijven doelman Jos de Gram, Sander Bolt, Matthijs Bremmer, Joram Hendriks, Fatih Eroglu en Nejim el Ataoui bij de club. Mogelijk blijft ook Saba Gwedelidze behouden voor Be Quick. Van Nunspeet komt oud Be Quicker Arie Smit over. Van buiten de vereniging worden ook doelman Gerrit van de Werfhorst (NSC) en Jordy Hendriks (SVI) aan de selectie toegevoegd.

Vanuit het tweede elftal maken Tom Eerden, Tjaka Rahantoknam en Durk-Jan Sinnema de overstap naar het eerste elftal. En vanuit A1 wordt de selectie aangevuld met Tomas Riemens, Frank Oosterhof en Thomas van den Berg. Om de selectie compleet te maken wil het bestuur nog enkele spelers van buiten Be Quick aan het eerste elftal toevoegen.

Voetbal, Be Quick ’28

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws