Berkum: Van Oostrum vervangt Ten Berge

| 10-04-2014

Het algemeen bestuur van Berkum heeft besloten om per direct Roeland ten Berge van zijn taken als hoofdtrainer te ontheffen. Voor de rest van het seizoen 2013-2014 staat Michel van Oostrum als interim-trainer voor het eerste elftal. Dit alles met maar één doel: behoud hoofdklasserschap.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

Hiertoe heeft het algemeen bestuur besloten naar aanleiding van de teleurstellende voetbalprestaties van het eerste elftal tot aan dit moment. Een complex van factoren ligt naar mening van het bestuur ten grondslag aan de lage klassering van het eerste team. “Helaas zagen wij geen andere mogelijkheid om het sportieve tij te doen keren bij ons eerste elftal. Met het aanstellen van Michel van Oostrum als hoofdtrainer voor het restant van het seizoen hopen wij het hoofdklasserschap veilig te stellen.” Michel van Oostrum zit komende zaterdag al op de bank bij de belangrijke thuiswedstrijd tegen Harkemase Boys. Reindert Reinders zal tot aan het einde van het seizoen fungeren als assistent.

Michel van Oostrum was bij Berkum de voorganger van Roeland ten Berge. Zelf werd de voormalig profvoetballer eerder dit seizoen ontslagen bij DETO, dat momenteel met een punt minder één plaats onder Berkum staat in de hoofdklasse C van het zaterdagvoetbal. DETO (nummer voorlaatst) heeft echter nog wel een duel tegoed tegen hekkensluiter VVOG. De nummers dertien en veertien degraderen rechtstreeks. De nummers elf en twaalf kunnen via de nacompetitie klassenbehoud veiligstellen. Berkum bezit de twaalfde plek, met drie punten achterstand op nummer tien AZSV en drie punten voorsprong op VVOG.

VV Berkum, Voetbal, Hoofdklasse C, Roeland ten Berge

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws