Berkum verliest ook van hekkensluiter

| 13-11-2010

In de hoofdklasse C is Berkum afgezakt naar een elfde plaats. Na drie nederlagen op rij leek Oranje Nassau Groningen de ideale tegenstander om de ommekeer in te luiden, maar ook tegen de hekkensluiter bleef Berkum verstoken van winst: 1-2. In Zwolle moest trainer Michel van Oostrum toezien hoe zijn ploeg de hele wedstrijd tegen een vroeg opgelopen achterstand aan het voetballen was en die uiteindelijk niet meer te boven kwam.

Berkum had de nederlaag, alweer de vijfde van het seizoen, volledig aan zichzelf te wijten. De thuisploeg had de betere kansen, maar gaf de doelpunten zelf eenvoudig weg. Jaap Jacobs zorgde in de vijfde minuut al voor de 0-1. Via een vrije trap verdubbelde Kevin Heuvelijk na een kwartier in de tweede helft de marge, waardoor het voor Berkum een moeilijk verhaal werd. Marc van der Meulen bracht de thuisploeg in de 78ste minuut terug in de wedstrijd en gaf daarmee de aanzet tot een slotoffensief. De thuisploeg kreeg ook nog grote kansen op meer, maar wist deze niet te verzilveren.

Michel van Oostrum toonde zich na afloop uiteraard ontevreden: “Of het nou tegen de hekkensluiter of tegen de koploper is, verliezen is nooit leuk. Ik ben teleurgesteld in mijn eigen ploeg, want bij de tegengoals maken we fouten die op dit niveau gewoon niet mogen voorkomen. Elk doelpunt komt voort uit fouten van de tegenstander, maar dit kan echt niet. We maken met veel enthousiasme en strijdlust nog de 1-2 en komen daarna drie keer alleen voor de keeper, maar dan moet je wel scoren. Het is jammer van de nederlaag, want er had meer ingezeten en een punt was zeer zeker verdiend.”

VV Berkum, Voetbal, Hoofdklasse C

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws