Berkum vergeet in Hoogeveen te scoren

| 04-09-2010

Hoofdklasser Berkum is de eerste competitiewedstrijd van het nieuwe seizoen niet verder gekomen dan een 0-0 gelijkspel tegen HZVV. In Hoogeveen was de ploeg van Michel van Oostrum de bovenliggende partij, maar ondanks een voortdurend overwicht werd het netje niet gevonden door de Zwollenaren.

In een rommelige wedstrijd waren de twee grootste kansen voor de gebroeders Van der Meulen. Allereerst schoot Chris van der Meulen van dichtbij voorlangs. En bij de inzet van Marc van der Meulen lag HZVV-doelman Marco Hollak in de weg. In de laatste tien minuten kreeg Berkum, na de tweede gele kaart voor HZVV-speler Jasper van der Stouw, nog de kans om het karwei tegen tien man te klaren. Maar ook toen bleek de keeper van HZVV niet te verschalken.

“Het was een teleurstellende wedstrijd voor ons. Als je zo veel kansen creëert ben je goed ziek als je niet als overwinnaar van het veld stapt”, liet Berkum-coach Michel van Oostrum zich na afloop ontvallen. Wel was de oefenmeester tevreden over de manier waarop Berkum het spel had aangepakt. Zijn collega André Blom van HZVV gaf toe dat zijn ploeg niet slecht weg was gekomen met het gelijke spel. “Berkum was beter en slimmer”, was zijn heldere commentaar.

VV Berkum, Voetbal, Hoofdklasse C

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws