Berkum trekt Mark Bloemendaal (28) aan

| 13-05-2017

De 28-jarige Mark Bloemendaal speelt in het seizoen 2017-2018 voor het naar de hoofdklasse gepromoveerde Berkum. De linksbenige spits komt nu nog uit voor eersteklasser FC Zutphen, waar hij dit seizoen clubtopscorer was met vijftien goals.

“Berkum heeft een stabiel en degelijk team, met twee buitenspelers die heel veel individuele kwaliteiten hebben en daarmee het verschil maken. De kern van het elftal speelt al een aantal jaren met elkaar, dus samen met de nieuwe spelers kunnen we daar op voortborduren om een stabiele hoofdklasser te worden”, kijkt hij vooruit. Bloemendaal maakte al op 17-jarige leeftijd zijn debuut in het betaald voetbal bij De Graafschap. Daar speelde hij twee seizoenen, om daarna uit te komen voor Heerenveen, opnieuw De Graafschap en FC Eindhoven. Vervolgens keerde hij terug naar het amateurvoetbal. Het langst droeg hij het shirt van FC Zutphen en tussendoor speelde hij ook voor Excelsior ’31 in Rijssen.

Eerder werd al bekend dat Berkum de hoofdselectie voor het komende seizoen heeft versterkt met Björn Bakker (23), die nu nog uitkomt voor zondaghoofdklasser MSC uit Meppel. Ook middenvelder Hoeseb Yakob (21), nu nog bij tweededivisionist HHC Hardenberg, en keeper Jelle Brouwer (ZAC) spelen in de nieuwe jaargang voor Berkum.

VV Berkum, Voetbal

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws