BenFit-programma nieuw bij ProfitGym

| 05-05-2012

Fitnesscentrum ProfitGym, met vestigingen in Zwolle en Ommen, is gestart met een nieuw programma. Je kunt er nu namelijk gezond en verantwoord afvallen met BenFit. Je gaat gedurende twaalf weken samen met je eigen BenFit-coach aan de slag om je levensstijl, eet- en beweegpatroon blijvend te verbeteren. En op die manier bouw je aan een gezonde toekomst.

“Lichamelijke klachten komen vaak voort uit een verkeerd voedingspatroon en te weinig lichaamsbeweging”, vertelt Saskia Steen. “Helaas krijg je een gezond en fit lichaam niet zomaar, tenzij je bereid bent jouw levensstijl aan te passen. Het verantwoorde programma BenFit helpt daarbij. Je wordt persoonlijk begeleid en hebt elke week een afspraak met je eigen BenFit-coach. Tijdens het programma van twaalf weken eet je volgens de voor jou samengestelde voedingslijsten. Het lichaam krijgt voldoende goede voedingsmiddelen binnen en een hongergevoel blijft weg.”

Ook is het belangrijk dat je drie keer in de week gaat sporten. Saskia Steen: “Je ontwikkelt een fit lichaam, zult gewicht verliezen en het vetpercentage zal dalen. Daarnaast ga je het BenFit-werkboek lezen en gebruiken, zodat je na afloop alle benodigde kennis en inspiratie in huis hebt. Jouw levenswijze is na twaalf weken voorgoed veranderd en je bent in staat om een gezond voedings- en bewegingspatroon vol te houden en te genieten van het leven!” Kijk voor meer informatie op www.profitgym.nl.

ProfitGym, Fitness


Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws