Beachvolleybaltoernooi voor Zwolse horeca

| 29-05-2010

Op sportpark De Pelikaan wordt maandag 21 juni voor de eerste maal een beachvolleybaltoernooi georganiseerd voor de horeca-ondernemingen in Zwolle. Quinten van Eekelen namens Bwefar Licht en Geluid Techniek, horecaondernemer Theo Bakker namens onder andere De Atlas, Bloopers/Timeless, Borrels&Bites, Café Bosch en De Zoete Inval hebben samen met Diederik Meijntjes van de samenwerkende sportclubs De Pelikaan het initiatief genomen om het toernooi te gaan organiseren voor de horeca.

Theo Bakker reageerde direct enthousiast toen hem werd gevraagd namens de horeca te participeren in dit toernooi. “We kennen al jaren het horeca voetbaltoernooi bij HTC en dit lijkt mij een mooie toevoeging aan de sportieve kalender van de horecaondernemers in Zwolle. Wij zullen met onze bedrijven deelnemen en er alles aan doen de collega-ondernemers ook zover te krijgen.” Bwefar Licht en Geluid Techniek is gevraagd deze activiteit mede mogelijk te maken en zal voor aankleding en promotiemateriaal zorgen. “Wij verbinden ons bedrijf graag aan dit soort nieuwe initiatieven en hopen onze klanten uit de Zwolse horeca nu eens op een andere manier een plezier te doen”, aldus Quinten van Eekelen.

De Pelikaan is blij met dit initiatief en heeft hiermee weer een nieuwe doelgroep te pakken. “Wij zijn erop gericht om zoveel mogelijk mensen aan het sporten te krijgen. Dit toernooi past in onze filosofie van de ontwikkeling van bedrijfssport. Horeca-personeel heeft drukke dagen en nauwelijks tijd om te sporten. Wij hopen hen met dit toernooi in beweging te krijgen en zijn vooral ook erg blij dit in goede samenwerking te doen met de horeca in Zwolle.”

Gekozen is om op maandag 21 juni van 13.00 tot 17.00 uur te spelen. Er is ruimte voor maximaal 24 teams. Het organiserende drietal mikt dit eerste jaar op minimaal twaalf deelnemende teams. Na afloop van het toernooi vindt de prijsuitreiking (met buffet) plaats in Café Bloopers, waar vanaf 19.30 uur voor alle belangstellenden een grote afterparty wordt gehouden. Teams die willen deelnemen kunnen zich nu aanmelden via info@stappeninzwolle.nl, maar worden binnenkort ook allemaal persoonlijk benaderd deel te nemen. Deelname (met minimaal twee dames in het team) kost 100 euro voor minimaal zes en maximaal tien personen. Dit is inclusief zes consumpties per persoon en een buffet na afloop, met uiteraard toegang tot de afterparty.

Volleybal, Sportpark De Pelikaan, Beachvolleybal

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws