Be Quick 2 krijgt basketballes in Dronten

| 04-10-2010

Het tweede herenteam van basketbalvereniging Be Quick heeft vrijdagavond ook haar tweede competitieduel met grote cijfers verloren. In Dronten was de hoofdmacht van VUAS met maar liefst 95-41 te sterk voor de ploeg van coach Julius Rahakbauw.

Inclusief Hans de Boer en Peter Jansen van het derde team reisde Be Quick met negen spelers af naar Dronten, waar de Zwolse formatie al snel op achterstand kwam. De mannen van Rahakbauw wisten in de verdediging de tegenstanders gewoonweg niet buiten de bucket te houden. Het eerste kwart eindigde dan ook in 23-11. In het tweede kwart ging Be Quick beter aanvallen. De Zwollenaren kregen in die fase ook heel veel vrije worpen, maar daar werd slecht mee om gesprongen.

In het derde kwart raakte Be Quick helemaal van slag. Positioneel werd er slecht gespeeld en VUAS liep simpel uit. Na het derde kwart stond het al 73-30. In het laatste deel van de wedstrijd zette Leroy Chömpff de spelverdeler van VUAS nog wel erg goed onder druk, waardoor Be Quick een paar keer snel in balbezit kwam. Maar de thuisploeg raakte geen moment in paniek. Eindstand: 95-41.

Basketbal, Be Quick '28 Basketbal

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws