Basketballers verliezen in derde kwart

| 05-09-2010

De basketballers van Landstede hebben zaterdagavond voor het eerst een oefenwedstrijd gespeeld in het nieuwe Landstede Sportcentrum. Tegen EiffelTowers uit Den Bosch verloren de Zwollenaren uiteindelijk met 68-81.

Ondanks dat het nieuwe complex nog niet helemaal klaar is, waren er zaterdagavond al heel wat mensen naar het ‘Theater van de Sport’ gekomen. Het businessclub-gedeelte van de tribune was goed gevuld. De aanwezige toeschouwers zagen verder een gelijkopgaand duel. Na het eerste kwart leidde Landstede Basketbal met 22-20 en met de rust was het 39-39. In het derde kwart kende EiffelTowers echter een sterke periode, waardoor er een redelijk verschil op het scorebord kwam te staan: 52-69.

Motor achter het enthousiaste spel van de Bosschenaren was de kleine - en piepjonge - Frank Turner. Zijn rappe ingevingen in Zwolle maakten in het derde kwart het verschil. Landstede deed in het vierde en tevens laatste kwart nog wel iets terug, maar kwam niet verder dan 68-81. Volgende week neemt Landstede Basketbal deel aan een toernooi in Ettelbrück (Luxemburg).

Basketbal, Landstede Basketbal, Landstede Sportcentrum

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws