Aspirantenteam wint zonder honkslagen

| 26-08-2012

Het aspirantenteam van Blue Hawks is er zaterdag in geslaagd de wedstrijd tegen het altijd lastige WHSC te winnen. In een matige wedstrijd, waarbij twee prachtige pick-offs van pitcher Thomas Barneveld op eerste honkman Jeandro Tromp de enige hoogtepunten waren, won de Zwolse thuisploeg zonder honkslag te slaan met klein verschil: 5-4.

Blue Hawks vertrouwde in de wedstrijd tegen WHSC op pitcher Thomas Barneveld. Hij kwam in drie innings tot zes keer drie slag en vijf keer vier wijd. Bovendien stond hij slechts twee honkslagen toe. Dat waren er wel meer dan Blue Hawks wist te slaan. Maar de Zwolse ploeg kreeg weinig kans op de pitchers uit Winschoten, die samen tien keer vier wijd gooiden en twee keer drie slag. Door de vele wijdballen kwam Blue Hawks niet aan slaan toe. De vijf punten die Blue Hawks maakte werden gescoord door vrije lopen en veldfouten. Jeandro Tromp scoorde tweemaal. Thomas Barneveld, Cas Dol en Bas Wiers passeerden elk eenmaal de thuisplaat.

Voor Blue Hawks was het de negende overwinning in elf wedstrijden. Dit seizoen werd slechts eenmaal verloren en één keer gelijkgespeeld. Volgende week wacht de uitwedstrijd tegen Pioneers uit Assen.

Blue Hawks, Honkbal

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws