Angelique Noot koploper Voetbal Manager

| 10-11-2010

Angelique Noot is de nieuwe koploper in Sportief Zwolle Voetbal Manager. Zij heeft Gerard Kloosterman, die de afgelopen weken aan de leiding stond, verdrongen van de eerste plek. Manager Robert Gast is op de tweede positie blijven staan en Tim van der Kolk maakt het podium compleet.

Ondanks enkele afgelastingen wist Anagelique afgelopen weekend aardig wat puntjes bij elkaar te sprokkelen. Haar doelman Luuk van de Belt (ZAC) wist zijn doel schoon te houden, VSW-verdediger Martijn Dozeman was vanuit een vrije trap opnieuw trefzeker en ook de middenvelders Mehmet Dede (Dieze West) en Razi Kanseyo (SV Zwolle) pikten een doelpuntje mee. Laatstgenoemde speler kreeg afgelopen zondag tevens twee keer geel, maar was al met al toch goed voor vier punten.

Een grote sprong in Sportief Zwolle Voetbal Manager heeft manager Lodewijk de Vries gemaakt. Hij is terug te vinden op plek dertien, voorral doordat hij zichzelf heeft opgesteld en ook nog eens de aanvoerdersband heeft gegeven. De spits van Dieze West wist afgelopen zondag maar liefst drie goals te maken en was dus goed voor veertien punten.

Voetbal Manager

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws