Achmea health Centers op Zwolle-shirt

| 28-07-2010

FC Zwolle is zeer verheugd een nieuwe hoofdsponsor te hebben gevonden in Achmea health Centers. De naam en het logo van Achmea health Centers sieren vanaf 7 augustus de shirts van de eerste selectie. De intentie van beide partijen is om het contract voor langere duur aan te gaan. Hierover wordt binnenkort verder gesproken.

"Om de komende seizoenen sportief te kunnen groeien en de ambities te kunnen verwezenlijken, wordt door FC Zwolle gewerkt vanuit een herkenbare visie", vertelt Zwolle-voorzitter Adriaan Visser. "Een belangrijk onderdeel hiervan is het binden van regionale bedrijven met een landelijke dekking. Met het afsluiten van het hoofdsponsorcontract met Achmea health Centers zet FC Zwolle een belangrijke stap." Achmea health Centers is een landelijke keten van luxe fitness, health & spa centers waaronder één in het stadioncomplex van FC Zwolle.

Achmea staat voor gezondheid en vitaliteit van mensen. Niet voor niets is bijvoorbeeld Zilveren Kruis Achmea official supplier van NOC*NSF. Achmea wil een bijdrage leveren aan het Olympisch doel zoals gesteld in het plan voor 2028, om 75 procent van de mensen voldoende te laten sporten. “Bij de Achmea health Centers doen we dit op diverse manieren zoals fitness, groepfitness, personal training, spa faciliteiten en fysiotherapie. Een gezonde leefstijl begint al op jonge leeftijd. Daar moeten we het verschil maken. Daarom richten wij ons ook op de jeugd met bijvoorbeeld zumba family voor kinderen vanaf 5 jaar. Ook voetbal is een sport die veel jeugd motiveert om te gaan sporten. Aangezien zowel de health Centers als FC Zwolle die ambitie delen, vullen wij elkaar op dit vlak aan. Zo zal Achmea health Centers FC Zwolle ook ondersteunen in projecten zoals FC Zwolle United”, aldus Maurits van der Kruit namens Achmea.

Naast Achmea health Centers (voorkant) komt op de rug van het Zwolse thuisshirt het logo van het Ronald McDonald Huis Zwolle. En op de rug van het uitshirt komt het logo van de Stichting KiKa (Kinderen Kankervrij). Hiermee geeft FC Zwolle een vervolg aan de vorig seizoen ingezette vorm van maatschappelijke shirtsponsoring.

Voetbal, FC Zwolle, Achmea, Fitness

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws